Coses de la xarxa.

Roser Salomó

Exdirectora jubilada

Vols compartir un acudit amb nosaltres?

Envia’ns-el a acudits@latira.cat!

Dos matrimonis

Heus aquí dos matrimonis, un de català i l’altre de madrileny que estaven jugant al parxís. De cop i volta, al català li cau el dau al terra i quan s’ajup observa la madrilenya per sota la taula i veu que va tota conilla. Tot alterat se’n va a la cuina a prendre un got d’aigua i la madrilenya, s’aixeca darrere seu. Arriba a la cuina i li diu:

–Què t’ha semblat?

–M’has deixat sense alè! —li respon el català.

–Doncs mira, el dia que vulguis, per 200 € podem fer el que vulguis —li diu la madrilenya.

–Genial! —exclama—. Digues-me quan i on.

–Doncs demà després de dinar a casa meva. I no et preocupis, que estaré tota sola. El meu home arribarà al capvespre. Vine-hi!

–Sí, sí! —exclama el català, tot astorat.

L’endemà mateix el català arriba i paga els 200 € abans del servei. Al vespre arriba el marit de la madrilenya de la feina i demana a la seva dona:

–Que ha vingut el català aquesta tarda?

La dona respon tota espantada:

–Sí…

–I t’ha deixat 200 €?

–Sí…! —respon la dona amb cara desencaixada.

–Ah, quina sort! Aquest coi de català ha passat abans per l’oficina i m’ha dit «presta’m 200 €, per favor, que després te’ls deixo a casa teva». Ja pensava que m’havia estafat! Però ja veig que són bona gent… I complidors!

Es troben dues vídues en un cementiri.

Una d’elles és ben feliç netejant la làpida del seu home i cantant com una boja; l’altra, desconsolada, no para de plorar a davant de la tomba del seu marit. Al cap d’una mica la desconsolada li demana:

–Ai, bona dona, ¿quant de temps fa que sou vídua?

–Doncs sis mesos —respon ben contenta la dona.

–Sis mesos? ¿I com us ho feu per a estar tan contenta si jo duc tres anys de vídua i encara no ho he aconseguit superar?

–Ai, filleta, doncs perquè desprès de molts anys és la primera vegada que sé on és i qui se li està menjant!

La cisterna

–Maneeeel, que la cisterna torna a perdre!

–Doncs digues-li que no s’amoïni, que el més important és participar.

–Joan, passa’m un xampú que no sigui aquest.

–Per què? Que no et va bé aquest d’aquí a la dutxa?

–No, perquè diu que és per als cabells secs i jo ja me’ls he mullat!

–Carme, no vull pressionar-te, però necessito una resposta JA: ell o jo?

–Ell

–Et dono dos dies més!

Què diuen els astres?

Aries

Estàs fent passes de gegant en el teu canvi. Estic contenta per tu, però pensa que ha estat el coronavirus qui no ha deixat fer la festa major, si no, encara et duraria la ressaca.

Taure

Ara que pots sortir al carrer ves alerta de no fer les bogeries de sempre. T’ha costat d’aprendre a cagar a casa, conserva-ho.

Bessons

La revetlla de Sant Joan et serà una bona excusa per a fer tot el que has estat reprimint durant el confinament. I no parlo de la coca, que la de Sant Joan té fruita confitada.

Cranc

D’aquí poc ja és estiu i la més curta de l’any ja truca a la porta. La nit, no la teva parella.

Lleó

La posició d’Urà entre Antares i el cinturó d’Orió farà que les forces tel·lúriques remoguin i creïn nous espais de consciència i alliberament. Imagina’t: tot això per a dir-te que ets i que seguiràs essent un mort de gana.

Verge

Falta poc per al solstici i l’arribada de l’estiu, però pel que veig, tu ja fa temps que duus la calor a sobre. Alerta. Una cosa és tenir calor i l’altre anar calent. I treure’s la roba, tot i ser conseqüència de les dues coses, fa de pervertit.

Balança

No falta gaire perquè arribi Sant Joan i hauràs de començar a pensar quina merda desitges quan saltis la foguera. Pensa que ha de ser una cosa realista i no tots aquests idil·lis de Cap d’Any.

Escorpí

Veig uns nervis a flor de pell que no són bons ni per a tu ni per al teu entorn. Has de procurar no alterar-te, perquè aquest coret de perdiu malalta que tens pot esclatar en qualsevol moment.

Sagitari

Bones vibracions aquest estiu. Si són fortes, assegura’t que no t’has assegut a sobre del Satisfyer de la sogra.

Capricorni

La teva economia millorarà substancialment. Rebràs ben aviat una notificació judicial amb una multa que no podràs pagar. Com que no tens res, ho tens tot: economia millorada.

Aquari

El teu desig sexual s’incrementarà amb l’arribada de l’estiu. Alerta a confondre el lubricant amb el gel hidroalcohòlic.

Peixos

La meva recomanació és que deixis de fotre la brasa als pocs amics que conserves amb teories conspiranoiques del coronavirus, perquè si ja llegir-te es fa pesat imagina’t si t’ha d’escoltar tota una terrassa plena.