Què diuen els astres?

Caterina Bela Katino

Vident, astròloga i futuròloga

Predicció del 20 de juliol al 31 d’agost de 2020
Àries

La teva autoestima baixarà dràsticament, com si fossis l’Espanyol. Però ben mirat, amb aquest nom d’equip i amb la teva cara… qui no descendiria en picat?

Taure

Fortes semblances econòmiques amb el clima ripollès: tot i que sembla que faci sol, a mitja tarda pluja. La teva economia, cosina germana: sí, però no.

Bessons

Gaudiràs aquest estiu d’una bona salut si deixes de menjar porqueries, no beus i no surts. Vaja, una quarantena permanent.

Cranc

La meva recomanació és que vagis a totes les festes majors possibles aquest estiu. A l’hora del concert, com que et faran estar assegut, ningú no notarà que no en tens ni idea, de ballar.

Lleó

Ves preparant la cartera perquè el confinament ha deixat la meitat de les teves amigues embarassades, i ben aviat hauràs de desembutxacar calés.

Verge

El cometa Neowise —que aquests dies és visible al cel— t’ajudarà en la teva economia. Ara només resa perquè les forces siderals s’aliïn amb les tel·lúriques i la cosa arribi a bon port.

Balança

La posició de Saturn al cinturó d’asteroides m’indica que tot segueix igual. Tu proposes i la vida disposa. Quo vadis, estimat?

Escorpí

L’estiu ja és aquí, i tot i que el clima no t’ho faci notar, serà un estiu per a recordar. Bàsicament perquè no et podràs moure de casa, no pas per res més.

Sagitari

Cobraràs un deute que tenies amb algú. No et puc especificar el tipus de deute. Jo intentaré que no siguis tu qui el pagui, i menys amb la teva vida, però animeta de Déu… Miracles, a Lorda.

Capricorn

Un fort rebrot entre el teu cercle d’amistats et confinarà a casa. I no parlo del coronavirus, sinó que se sabrà aquest secret que fa temps que guardaves.

Aquari

El teu signe a l’horitzó m’indica que, tot i els canvis que t’estàs proposant fer, acabaràs essent el de sempre. Duus una llavor convergent que no crec que et puguis desferrar mai.

Peixos

El meu consell és que la pròxima màscara que et compris sigui un morrió. O un d’aquells que duia l’Hannibal Lecter. Serà l’única manera que deixis de dir bajanades.