Què ens diuen els astres?

Caterina Bela Katino

Vident, astròloga i futuròloga

Predicció del 1r d’octubre al 7 de novembre de 2021
Àries

Déu dona faves a qui no té queixals, per això t’ha donat aquest vocabulari barroer i vulgar que no és l’enveja de ningú. Ai, fillet, uns tant i altres tan poc.

Taure

Aquest mes passat algú es va queixar que li havia cantat les quaranta. Doncs mireu, amics Taure: us he posat dues espelmes d’aquelles que tenen força com per a ressuscitar un mort. Encara no sé, però, si l’aixequen o l’acaben d’enfonsar.

Bessons

Intueixo canvis positius respecte del darrer mes. Has canviat de feina? Has xarrupat una bona cigala? Sigui quin sigui aquest canvi, estàs de sort: aquest octubre serà l’únic mes potable de l’any.

Cranc

Veig uns seriosos problemes organitzatius que afecten de forma negativa el teu rendiment laboral, social i acadèmic. Pots provar de deixar la medicació que robes a la teva àvia.

Lleó

Ja n’hi ha prou de robar coses innecessàries als supermercats. Qualsevol dia t’enxamparan i et caurà la cara de vergonya. L’excusa que és la manera de lluitar contra el capitalisme creu-me que no funciona.

Verge

Guaita: et gires d’esquena i comença la tardor, la teva reclusió particular. Un confinament 2.0. Mira-t’ho pel cantó bo: almenys estalviaràs una mica.

Balança

Ben aviat el teu entorn rebrà bones notícies i la teva família descansarà d’aquell problema que tant els capficava. Si vols que així sigui, el ritual és el següent: has de collir cinc farineres bordes i menjar-te les tres que facin més bona olor.

Escorpí

Malament, això de contractar un sicari. Sobretot pels teus problemes comunicatius: ets capaç de demanar que esbudellin i escorxin un membre de la teva família en comptes d’aquella persona que odies tant.

Sagitari

No pot ser que sigui octubre i ja pensis a posar llums, cantar Adeste Fideles i voler vi calent. Falten gairebé tres mesos per a Nadal. Un trimestre. Pots haver-lo suspès tot o pagar el doble d’impostos. No pensis en llums.

Capricorn

L’octubre és bo per als qui envolten els Capricorn. Tampoc sense passar-nos, però sí, és bo. Sobretot si desapareixes.

Aquari

Ara que t’has convertit en un expert en vulcanologia, pots provar de ser expert en tu mateix i t’estalviaràs que et tornin a ingressar a Sant Boi.

Peixos

La posició de Júpiter a l’albada t’ajudarà a trobar més sentit a la vida, un sentit que fins ara només el veien Hisenda i els cucs del cementiri.