L’associació Emprenedona obre la segona edició

Després d’un any del naixement de la comunitat Emprenedona, a la fi ens constituïm com a associació.

Podem dir que aquest primer any ha superat totes les nostres expectatives: han estat un total de 30 emprenedones les que han format part d’aquest projecte. Tot un èxit, tenint en compte que era una cosa nova i no teníem gaire clar quina acollida tindria, així que només podem dir gràcies, Emprenedones, per fer-ho realitat!

Estem contentes, tant, que enguany venen canvis, noves incorporacions, més networking i més trobades per a dones valentes i canyeres com tu!

La comunitat Emprenedona, en el segon any de la fundació.

Te’ls expliquem a continuació:

  • Passem a ser una associació constituïda sense ànim de lucre. Podem dir, que volem que aquest projecte tingui la categoria que es mereix, i per aquest motiu hem constituït una associació, per a poder fer més coses i millor!
  • Ara som quatre dones les que estem al capdavant d’aquesta moguda: Lara Andrés Rivera, Laura Prat Merino, Amparo Ibernón Obrero i Anna Gonzàlez Ruiz. Perquè quatre caps pensen més que dos, i perquè aquest projecte implica molta feina i ens l’hem de repartir!
  • Seguim amb el calendari de trobades, els Emprenemeets, on conviuran trobades exclusives per a les associades i trobades obertes per a dones que vulguin afegir-s’hi puntualment. Com a novetat introduïm les Tardones, una tarda cada dos mesos per prendre un cafè i fer networking, exclusives per a membres de la comunitat.
  • Seguim donant molt de valor a les formacions, tant en línia com presencials. És molt important transmetre coneixement perquè totes som especialistes i professionals en el nostre camp.
  • Inscripcions anuals. A diferència d’aquesta primera edició, només obrirem la comunitat una vegada l’any. D’aquesta manera, aconseguim un grup de dones que tenen tot un any per fer xarxa entre elles i establir relacions de confiança.

Aprofitem per explicar-te que el 28 de febrer obrim inscripcions de la que serà la 2a edició d’Emprenedona! Sí, ho has llegit bé: obrim inscripcions del 28 de febrer al 13 de març.

Laura Prat Merino, Amparo Ibernón Obrero, Lara Andrés Rivera i Anna Gonzàlez Ruiz.

Si et demanes per què ser Emprenedona, segueix llegint:

Primer de tot, has de saber que Emprenedona és una comunitat exclusivament de dones emprenedores que tenen un propòsit comú.

La comunitat Emprenedona se centra en escoltar activament les necessitats de totes, per tal de resoldre dubtes de manera conjunta, compartir coneixement i col·laborar per a fer créixer tots els projectes per igual.

Et donarà a conèixer a tu i al teu projecte. Et farà suport digital i presencial. Perquè tot el que crees mereix ser descobert!

Si tens ganes d’aprendre i compartir amb i d’altres emprenedores.

Si t’has sentit sola en l’aventura de ser una dona de negocis i vols fer contactes de qualitat per tal de treure el màxim rendiment a la teva empresa, Emprenedona organitzem trobades específiques per a dones empresàries on l’objectiu és fer negocis i socialitzar, i passar-ho bé també, amb altres emprenedores.

Tenim avantatges entre emprenedones i també amb empreses que recolzen aquest projecte.

La comunitat Emprenedona, en el segon any de la fundació.

Així que, si ets dona, autònoma, tipa que et diguin nena i tens un projecte entre mans o bé ets la cap del teu propi negoci, des de fa poc o des de fa temps, t’estem esperant!

Pots trobar més informació a la nostra pàgina web www.emprenedona.com o a l’Instagram @emprenedona.

I recorda: som dones, som emprenedores i som comunitat!

emprenedona,
Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>