39 anys oferint-te oportunitats

La Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès és l’associació d’empresaris de la comarca i, com a tal, va néixer el 12 de març del 1982 amb la finalitat d’ajudar al desenvolupament del Ripollès.

Amb 39 anys d’història i essent la primera borsa de treball de la comarca, s’ha donat suport a les empreses del Ripollès en la seva tasca de cercar i incorporar el servei de recursos humans. Relacionat amb aquest servei, la UIER ha col·laborat i ha donat suport a les persones en el seu procés de recerca de feina. És important remarcar que des dels inicis i fins avui dia ha col·laborat amb l’antic i desaparegut Servei Català d’Ocupació. Més tard, l’entitat es va integrar dins dels Pactes Territorials per l’Ocupació a les Comarques Gironines.

A partir de l’any 2008 ens hem trobat amb moltes més persones que han necessitat dels nostres serveis. Parlem de col·lectius molt diferents, des de personal altament qualificat a personal amb moltes dificultats per inserir-se al mercat laboral. És per això que el nostre objectiu és l’augment de l’ocupació de la gent en procés de recerca de feina per a poder contribuir, a més, en el desenvolupament de la comarca i de l’economia en general.

La UIER s’estructura en tres àrees principals: empresa, formació i ocupació. Des d’aquestes tres àrees, perfectament coordinades i relacionades entre si, es dona servei a les empreses i a les persones en diferents àmbits.

Ens volem centrar i explicar en l’àrea d’ocupació, on ens encarreguem directament que les persones trobin la millor feina per a les seves necessitats o preferències. Des d’aquesta àrea donem servei tant a les empreses com a les persones.

Precisament per a aquest objectiu, ens hem trobat amb la necessitat de tenir contacte amb els millors candidats i de donar-los el suport i ajuda necessària per a la incorporació o reincorporació al mercat laboral.

L’objectiu de la reunió de les ofertes d’aquestes comarques és facilitar l’accés a les oportunitats de treball de les persones. La idea és que amb una sola consulta a la nostra pàgina web puguin veure les característiques de les diferents ofertes de feina.

Cal destacar que la gestió de les ofertes de feina és diferent segons el seu origen. Ens trobem amb empreses que es posen en contacte directament amb nosaltres per a publicar les ofertes de feina, per a fer d’intermediaris i fins i tot per a donar-los un servei de preselecció. La nostra manera de gestionar el servei depèn, doncs, de les necessitats de l’empresa.

En aquest cas, utilitzem les noves tecnologies per a trobar ofertes de feina i utilitzem el contacte amb diferents entitats o empreses privades. En aquest cas —previ acord amb les entitats o empreses— el nostre servei és només de publicació i informació de l’oferta als nostres usuaris. Parlem d’entitats de promoció econòmica, entitats socials, empreses de selecció, empreses de treball temporal, etc.

Per altra banda la nostra entitat té contacte permanent amb les entitats de la zona encarregades de la inserció de persones amb dificultats en la recerca de treball i de persones amb risc d’exclusió social. Aquestes entitats moltes vegades tenen ofertes per cobrir les quals també passen per la UIER. Estem parlant d’organismes com la Fundació MAP, Centre de Dia, l’IDFO, etc.

A més a més des de la UIER tenim contacte amb algun usuari amb dificultats que van més enllà de la dificultat de trobar feina; derivem a la persona al centre, entitat o organisme competent. D’aquesta manera ens assegurem que la persona està atesa per un professional i ens assegurem que les seves possibilitats d’inserció augmentin.

Així doncs, si cerques personal per a la teva empresa o cerques feina, no dubtis a contactar amb nosaltres a través del web borsadetreball.uier.org o bé a insercio@uier.org.

empresa, feina, ripollès, uier,
Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>