50 anys del Club Bàsquet Campdevànol

50 anys del Club Bàsquet Campdevànol (1972-2022)

Enguany celebrem els 50 anys del Club Bàsquet Campdevànol i volem celebrar-los amb tots vosaltres. És per aquest motiu que us portem una agenda plena d’activitats:

Divendres 17 de juny

🕦 19.00 h. Entrega per part de representants de la Federació Gironina de Basquetbol d’una placa commemorativa de l’efemèride a la junta directiva del club.

🕦 A continuació, hi haurà un clínic que versarà sobre defensa amb en Sito Alonso, actual entrenador de l’UCAM Múrcia, i exentrenador, entre d’altres, del DKV Joventut, Bilbao Basket i F.C. Barcelona. El 2006 va ser Campió FIBA EuroCup amb el DKV i el 2012 va rebre el premi a millor entrenador de la AEEB.

 

Dissabte 18 de juny

🕦 En sessions de matí i tarda es faran competicions de Two Ball i Habilitats entre jugadors dels diversos equips del Club repartits per categories. Al matí es faran les eliminatòries i a la tarda les finals.

 

Diumenge 19 de juny

🕦 A partir de les 10.30, tindrem el privilegi de comptar com a convidada la Laia Flores, una de les actuals bases de l’UNI Spar Girona, i que als seus 26 anys compta ja amb un excel·lent palmarès, tant a nivell nacional com internacional. Ens explicarà un xic la seva trajectòria i les seves anècdotes al llarg de la seva carrera esportiva i respondrà a qüestions i curiositats que se li puguin formular.

Formada als equips base de la U.E. Mataró, i després de passar pel Sant Adrià, va jugar quatre temporades a la lliga universitaria americana NCAA amb la universitat South Florida. Tornà a Europa passant per Saragossa, Palerm (Itàlia), Logronyo i fitxant finalment la temporada 2021/2022 per l’UNI Girona. En el seu palmarès compta, a mes de diversos campionats i subcampionats a nivell estatal en categories infantil i cadet, amb les medalles d’or en els Campionats d’Europa U16 i U18, els anys 2012 i 2013 i dues medalles d’or als Europeus U19 i U20 als anys 2015 i 2016, a més d’altres medalles de plata i bronze a nivell de selecció. Cal esmentar, a més, que la Laia tot i no haver nascut a Campdevànol, sí que hi té les arrels i part de la seva família.

També estem en contacte amb un altre jugador d’elit, a nivell nacional i amb arrels a la comarca, per veure si pot acompanyar-nos el mateix diumenge, dia 19.

Cal recordar que tot i que les xerrades i competicions estan principalment dirigides als jugadors del nostre Club, l’accés al Pavelló serà obert a tothom qui ho desitgi i ens vulgui acompanyar.

També serà obert a tothom el dinar d’aniversari que es farà a partir de les 14.00 h. El preu del dinar serà de 20 € per als adults i de 12 € per als menors d’11 anys. Té com a data límit d’inscripció, per raons de logística, el divendres dia 3 de juny.


Per a més informació:

CLUB BÀSQUET CAMPDEVÀNOL o clubbasquetcampdevanol@gmail.com.

 

Carta dels 50 anys del CBC

Aquest any 2022 celebrem el 50è aniversari de la fundació del nostre Club que, com ja sabeu, va iniciar la seva activitat federada la temporada 1972-1973, quan la Federació Gironina de Basquetbol va posar en funcionament les competicions a nivell provincial. Tot això va començar de la mà de la nostra estimada Mercè Guix, que va propiciar que el nostre fos un dels clubs pioners del bàsquet a la província de Girona i que, entre altres guardons, l’any 1993 fou distingida com a Forjadora de la Història Esportiva de Catalunya. A més, es dona el fet que aquest any coincideix amb el centenari del seu naixement, el 12 de maig de 1922. Així doncs, tenim un doble motiu de celebració.

Per tal de solemnitzar com cal aquest esdeveniment, el Club i la Comissió Gestora dels Actes del 50è Aniversari, han decidit realitzar tot un seguit d’activitats i esdeveniments relacionats amb el món del basquetbol al llarg d’aquest any, però amb uns actes destacats concentrats durant el cap de setmana del 17, 18 i 19 de juny. Concretament, el diumenge 19, volem aplegar en un dinar el màxim de
persones que ens vulguin acompanyar i, com és evident, a tots aquells que en un moment o altre han estat partícips de l’activitat del nostre Club en qualsevol dels
seus vessants… jugadors, entrenadors, socis, col·laboradors, seguidors o simpatitzants…

És per això que us demanem que reserveu uns dies de la vostra agenda per a ajuntar-nos i recordar les bones estones —i les no tan bones també!—, del vostre pas per l’entitat.

Hem pensat en un bon dinar de celebració, però amb un preu ajustat (d’un màxim de 20 € per als adults i un menú infantil —fins a 11 anys— d’uns 12 €), en el benentès que el Club n’assumeix els costos addicionals, seguint l’esperit de la Mercè, a qui mai li havia agradat fer coses ostentoses però si multitudinàries, on l’agermanament i el fer poble fos el més important. Pel que fa aquest dinar, i per tal d’optimitzar la preparació de l’esdeveniment i poder fer una previsió de les necessitats, tant de material com de menjar (com ara taules, cadires, espai i quantitat de menús necessaris), us agrairíem que abans del dissabte, dia 4 de juny, en confirméssiu el vostre desig de participar-hi.

Per això, us fem arribar l’enllaç al formulari amb el qual ens podeu fer arribar la vostra inscripció i on podeu deixar les vostres dades: nom, contacte, número
d’assistents i, també, indicacions d’al·lèrgens o intoleràncies

Per a accedir al formulari, només cal que cliqueu sobre el següent enllaç:

Formulari inscripció Dinar 50 anys

El pagament de l’import del dinar, també té com a data límit divendres dia 3 de juny, per tal que quedi formalitzada la inscripció, en el benentès que si per qualsevol causa de força major no hi poguéssiu assistir, se us reemborsaria l’import total abonat.

Els mètodes de pagament son els següents:

  • Transferència bancària al número de compte: ES89 2100 8112 0101 0016 1374. Atenció: en aquest cas cal posar el concepte Dinar 50 anys CBC i el nom i cognoms.
  • Adquirint tiquets, presencialment al Pavelló Mercè Guix de Campdevànol del 30 de maig al 3 de juny; matins d’11 a 12 h i tardes de 18 a 19 h.
  • Els socis podeu marcar l’opció al formulari que autoritza al Club a carregar-vos la totalitat de la inscripció al vostre número de compte.

Alhora us volem demanar que feu difusió de l’esdeveniment entre amics i coneguts, mitjançant els vostres Whatsapp, Instagram i altres xarxes socials on estigueu actius, especialment amb tots aquells amb qui havíeu compartit amistat i experiències dins el Club.

Per la nostra part estem intentant contactar amb el màxim de persones, però som conscients que sou tants els que heu estat a l’Entitat que és fàcil poder-nos oblidar d’algú, per això vosaltres ho podeu minimitzar difonent i transmetent aquesta informació.

El nostre objectiu es intentar fer arribar aquest comunicat al màxim de les persones que han estat vinculades al Club en un moment o altre i felicitar, sincerament, a tots els que heu fet possible poder arribar a commemorar aquesta efemèride.

Salut i una forta abraçada per a tothom!


Actualment tenim 9 equips Federats i l’Escoleta. Són 3 equips masculins i 6 de femenins, cosa que vol dir que ara per ara són un total de 116 jugadors que amb tot el cos tècnic i col·laboradors fan un total aproximat de 160 persones vinculades a la competició, a més de col·laboradors esporàdics, que solen ser molts i, evidentment, a tots el membres de la Junta.

Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>