Descobreix el camí del Catllar: construeix el teu camí i empodera la teva empresa!

La coach Anna Colomer crea un projecte pioner al Ripollès per a ajudar les empreses

La coach Anna Colomer tornar a estar d’actualitat! I és que després de l’èxit de Kintsugi (l’anterior projecte que va donar a conèixer durant la diada de Sant Jordi de l’any passat) i amb el qual ha ajudat a enfortir la relació de desenes de parelles de tot Catalunya, ara és el torn d’una necessària i interessant iniciativa: Descobreix el camí del Catllar, construeix el teu camí i empodera la teva empresa, un projecte pioner a la comarca del Ripollès que fusiona el coaching i la natura i que està dirigit principalment a les empreses.

Aquest nou projecte el pot gaudir i experimentar qualsevol persona de forma individualitzada, tot i que en aquesta ocasió, és un projecte pensat i dirigit per a les empreses. La missió de l’Anna? Acompanyar les persones/empreses a potenciar les seves habilitats i competències per a la consecució de metes o objectius tant personals com professionals, integrant la natura en el procés i potenciant l’equilibri de la vida de tots aquells que decideixin participar-hi. Tot això en un marc incomparable com és la comarca del Ripollès, descobrint els valors del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser (PNCTF) dins d’una ruta interpretada i tot treballant amb eines de creixement personal.

El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

La importància del coaching empresarial i la novetat que ofereix l’Anna en aquest sector

Des de fa uns anys, el coaching ha esdevingut una eina important dins de les empreses, ja que en aquestes s’ha aconseguit l’eficiència, la motivació i la satisfacció personal i professional dels diferents membres que formen part d’una organització.

Amb el panorama actual on la invasió de Rússia a Ucraïna i les seves conseqüències estan a l’ordre del dia (crisi energètica sense precedents, l’encariment del preu dels diners, l’augment de despeses empresarials, la inflació desbocada o l’augment de la desocupació, entre altres) la necessitat de realitzar coaching dins les empreses està recobrant força dins aquest sector. És lògic que els alts directius estiguin angoixats i visquin amb incertesa i inclòs la traslladin als treballadors.

Amb aquest context, les empreses no poden abaixar la guàrdia, han de continuar augmentant la seva productivitat, millorant la qualitat de vida dels empleats i reforçant les seves capacitats, generant canvis positius i millorant la cohesió de l’equip tot afavorint-ne també al pla estratègic empresarial, per només posar-ne uns exemples. I és que cal no oblidar que un bon procés de coaching transforma l’entorn empresarial en generar aprenentatge personal i transformacional.

Qui coneix molt bé el món del coaching empresarial és Anna Colomer (Ogassa, 1974) qui des del 2002 està llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i des de fa més d’una dècada és coach especialitzada en Intel·ligència Emocional i PNL (programació neurolingüística) essent també una de les coachs de referència de la comarca del Ripollès i de la província de Girona. Val a dir també que l’Anna és la directora de MentCos, un centre de teràpies naturals situat a Sant Joan de les Abadesses.

Amb tot aquest context, l’Anna, qui ha viscut des de ben petita connectada sempre a la natura gràcies a la seva família, ha tingut sempre aquest element en compte i de fet l’ha fet protagonista en la majoria dels seus projectes. En aquesta ocasió ha volgut anar un pas més enllà…

Si bé és cert que existeix una àmplia diversitat de sessions de coaching empresarial a Catalunya que es realitzen a la natura, a la comarca del Ripollès no tenim constància que existeixi cap coach que faci el que l’Anna ha creat: coaching per A empreses en el parc natural de les capçaleres del Ter i del Freser (parc natural situat al Pirineu Oriental que compta amb una superfície de 14.500 ha dins del Ripollès). I és que Descobreix el camí del Catllar, construeix el teu camí i empodera la teva empresa és un projecte que fusiona no només la natura i els seus valors, sinó també la seva història patrimonial i el món del coaching. A la ruta interpretada del parc natural CTF cada element té un valor important en la qual es treballa el coneixement del territori: la indústria i les centrals hidroelèctriques, la geologia, l’aigua, la flora, la fauna salvatge i els elements romànics, entre altres. Tot lligat indiscutiblement amb exercicis pràctics que els participants realitzen amb les eines que des de fa anys l’Anna també treballa: fem referència al coaching, a la intel·ligència emocional, al mindfulness i a la PNL (programació neurolingüística).

Aquesta nova iniciativa va sorgir l’octubre de l’any passat arran d’una formació que l’Anna i altres persones més van rebre i que va ser impartida pel Departament de Parcs Naturals de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta formació es rebia el títol de Bon coneixedor del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Així doncs, aquesta formació és essencial per a tenir un bon coneixement del parc i poder desenvolupar de forma rigorosa
activitats de visita de grups turístics, escolars, de lleure i també d’un bon procés de coaching.

Totes les empreses que hi participin han de saber que estaran aportant el 2% del pagament al parc (donació inclosa en el preu). L’experiència d’aquest nou projecte d’Anna Colomer comença el 3 d’octubre del 2022 i finalitza el 31 de juliol del 2023. Calen inscripcions prèvies.


El currículum de la protagonista

  • Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la UOC (2002)
  • Directora del centre de teràpies Flor de Lotto a Setcases (2012)
  • Postgrau en Intel·ligència Emocional per Fundares (UVIC) i la Universitat Central de Catalunya (UCC) (2016)
  • Directora del centre Mentcos www.mentcos.com (2017)
  • Màster Internacional en Business &Life Coaching per Fundares i UCC (2017)
  • Màster en PNL, Coaching i Intel·ligència Emocional (U. Nebrija) (2018)
  • Màster en PNL, Neurocomunicació i Oratòria per Fundares (UVIC) (2019)
  • Des del 2019 treballa com a docent impartint cursos de PNL, coaching i habilitats socials en la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) i també és formadora en el Màster Coach Life &Business de Fundares (UVIC) (2019)
  • Màster en Psicologia Integrativa (Esneca) (2020)

Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>