Casar-se a la notaria? Sí, vull!

Segur que el vostre imaginari sobre què pot fer i què no pot fer una notaria encara no sospesa l’opció dels casaments. Fa molts d’anys que els notaris tenim un estigma de ser seriosos i extremadament formals, però per sort la cosa canvia.

Soc l’Amparo i soc notària des del desembre del 2019. Els meus cognoms donen nom a la notaria, és possible que ja hagis vist en algun lloc Notaria Amparo Ibernón Obrero. Som al carrer de Mossèn Cinto Verdaguer i des de la finestra del meu despatx puc veure el Ter i intuir Sant Bartomeu.

Ripoll és la meva primera destinació com a notària, i a més tinc la sort de ser també substituta a la notaria de Camprodon. Fa pocs mesos que el meu equip i jo som al Ripollès, tot just estem coneixent la gent: què els preocupa i especialment com els podem ajudar. A més, com que és un nou projecte, us podeu imaginar la il·lusió i les ganes que tenim!

 

Els avantatges de casar-se a la notaria

Vull acostar-vos una mica més al món de la notaria i mostrar-vos que deixa de ser un àmbit seriós i formal per a ser cada cop més pròxim i amè.

Des de fa pocs anys que als notaris se’ns ha atribuït la facultat de casar, així que durant una estona podem convertir la notaria en una petita festa.

Què necessites, doncs, per a casar-te a la notaria? En realitat ben poques coses: l’expedient matrimonial del Registre Civil i almenys que vinguin dos testimonis que acreditin que això vostre sí que és un amor de debò. Nosaltres fem tota la resta perquè gaudiu d’una cerimònia tranquil·la i sense deixar caps per lligar. A la Notaria Ibernón tenim un punt romàntic amagat i ens podeu trucar en qualsevol moment i demanar-nos informació sobre el procés. Ens encanten els casaments!

Però si preferiu casar-vos en un lloc més personal i fer realitat les vostres noces de pinyol vermell, pujar a dalt d’una muntanya i casar-vos al punt més alt, amb molt de gust nosaltres ens hi desplaçarem per a formalitzar el ‘sí, vull’.

L’equip de la Notaria Ibernón. D’esquerra a dreta, Maria Àngels, Elio, Juan Luis i Amparo.

Què més pot fer la notaria per vosaltres?

A més de casaments, també fem acompanyament legal i d’altres gestions perquè no us hàgiu de preocupar de res.

Podem intervenir la pòlissa que us ha concedit el banc, ajudar-vos a comprar la casa dels vostres somnis o a vendre aquell local que ja no heu de menester. Podem recollir en un testament quins béns voleu deixar a cada un dels hereus a la família en un futur. O podem arranjar la documentació perquè aparegui a la fi al teu nom aquell terreny del teu besavi que des de fa tants anys que estava sense arreglar.

Tal com veieu, podem ser molt útils en la societat, i és que tal com veieu, tenim moltes ganes de fer feina i estem a la vostra disposició per al que us faci falta.

casament, casaments, ibernón, noces, notaria,
Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>