Cercle d’homes

Què significa ser home en els temps actuals?

No és fàcil respondre a aquesta qüestió. Des d’una mirada patriarcal, falta molt per a transitar fins a arribar a ser una persona lliure i segura de mostrar-se tal i com és un, amb tota la vulnerabilitat que això comporta. Els cànons masculins i les creences al voltant de la masculinitat i la paternitat comporten, en molts de casos, que un acabi allotjant una identitat que no li correspon.

Per això, s’ha creat el primer cercle d’homes a Ripoll, al centre Cercles (carretera de Ribes, 67), per a aprendre a alliberar-se de certs estigmes per a viure en una essència genuïna i amb plenitud. Estàs obert a viatjar per nous coneixements?

Entendre com funciona el cervell és clau per entendre com la cultura en què vivim ens porta a adoptar certes conductes que no ens fan cap bé.

Aquest viatge d’autoconeixement el farem a través d’analitzar creences que vam comprar de petits, quan no teníem recursos per a comparar què era veritat i què no. En un espai de seguretat i confidencialitat, podràs mirar de cara les teves inseguretats per a enfortir el teu diàleg intern, amb un guia que t’acompanyarà a alinear els valors sobre els que vols viure a partir d’ara, tot creant nous hàbits des de la confiança plena en tu mateix.

Treballarem en el tancament de dols i alliberament de culpes. Recuperaràs el poder de creure en tu mateix i en les teves capacitats. Prendràs consciència del teu tipus de lideratge.

Serà un viatge en què, a més, no estaràs sol, sinó que crearem una xarxa de persones afines a tu on puguis créixer des de la pertinença al grup.

Contacta’ns per a més informació i dates a: cercles@cercles.eu.

Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>