Empodereu-vos, és la clau!

En les diverses sessions de teràpia, moltes persones manifesten sentir-se atrapades en una relació de parella de la que ja no senten que en formen part i simplement no fan res més que cercar justificacions, culpables i esperar que l’altre canviï, cosa que empitjora encara més la situació.
Quan hom viu la relació des d’aquesta perspectiva és que està entregant el poder a la parella. Li dona el poder de fer-lo sentir feliç, de sentir-se segur o insegur, enfadat o de fer-lo dubtar.
Quan un és honest amb ell mateix comprendrà que si sent ràbia o inseguretat potser és ell mateix qui genera aquestes emocions. Si hom pensa que sent el que sent per una cosa que l’altre ha fet o ha deixat de fer, això no és pas l’acció de l’altre, sinó un mateix qui genera l’emoció.
És precisament a dins d’un mateix on es troba la capacitat de transformació a través de la honestedat i l’acceptació que allò que un sent té a veure amb un mateix, en la interpretació de la realitat de cada un.
Entendre i viure la vida des d’aquesta perspectiva ens reconnecta amb el nostre poder de viure allò que ens succeeix de la manera que un vol. És molt senzill: reconnecteu amb el vostre poder. Empodereu-vos, és la clau!
Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>