Emprenedona

Ja era hora. Sí. Ja tocava. A la fi podem dir que Emprenedona és una realitat que acaba d’arrancar.

Potser t’estàs demanant què és Emprenedona? És la comunitat de dones emprenedores de les comarques del Ripollès, Osona i la Cerdanya nascuda per a connectar, aprendre de i amb altres emprenedores. Serveix per a treballar en xarxa i fer créixer projectes professionals. És el lloc perfecte on compartir amb altres dones empresàries l’aventura d’emprendre.

Com moltes coses extraordinàries dels temps actuals, Emprenedona sorgeix en plena pandèmia mundial (al final haurem de donar les gràcies als confinaments). Ja feia temps que ens rondava pel cap. Podem dir amb seguretat que som dues dones amb empenta, valentes i creadores dels nostres propis projectes. Som la Laura Prat Merino i la Lara Andrés Rivera, potser ja ens coneixes i tot. Ambdues som autònomes, hem format part d’empreses tant de manera interna com externa, però sobre tot hem creat projectes propis. I just d’aquesta experiència identifiquem que els inicis no són fàcils i que ens hem sentit una mica soles en les nostres aventures empresarials.

És un fet que els homes lideren el món de l’empresa. No ens posarem a gratar les ferides, no tenim temps. Però si que cal tenir en compte que en un món d’homes, quan vols fer negoci, les coses no són fàcils si ets una dona. Quantes vegades ens han dit ‘nenes’ o ens han confós per la becària quan érem les persones que realment estaven carregant el pes del projecte? És per això que Emprenedona neix per a poder potenciar els negocis entre dones, per a trencar els mites de «és més fàcil treballar amb homes que amb dones», «les dones són massa emocionals» o «contractar o fer negocis amb una dona pot ser més car perquè es quedarà embarassada». I és que tot i ser al segle XXI les dones encara som en la rereguarda dels negocis i encara no tenim visibilitat real. Per aquest motiu defensem i donem suport als projectes de totes les dones emprenedores dels Pirineus catalans.

Som dones amb empenta, valentes i creadores dels nostres projectes. Som la Laura Prat i la Lara Andrés

Si t’estàs demanant per què ser emprenedona, continua llegint.

—Primer de tot has de saber que Emprenedona és una comunitat exclusivament de dones emprenedores que tenen un propòsit comú.

—La comunitat emprenedona se centra a escoltar activament les necessitats de totes per tal de resoldre dubtes de manera conjunta, compartir coneixement, i col·laborar per fer créixer tots els projectes per igual.

—Et donarà a conèixer a tu i el teu projecte. Et farà suport digital i presencial. Perquè tot el que crees mereix ser descobert!

Durant l’any farem diferents trobades per a conèixer-nos i compartir presencialment o digital —aquí la covid mana!—, moments que ens uneixin encara més com a comunitat. Pensa en el millor sopar de Nadal d’emprenedores (que si ets autònoma mai no tens amb qui fer-lo!), la festa de primavera, un sopar d’estiu, el sopar de tornada a la rutina… entre d’altres.

I com que venim a compartir i a fer créixer els nostres projectes, portarem a terme accions que et permetin generar contactes de valor, sinergies i negoci amb tota la comunitat: classes magistrals en directe, píndoles de coneixement, entrevistes en directe, etc.

I ja només falta dir-te a tu, dona emprenedora, que:

—Si ets dona, autònoma, estàs tipa que et diguin ‘nena’ i tens un projecte entre mans o ja fa temps que ets la cap del teu negoci.

—Si tens ganes d’aprendre i compartir.

—Si t’has sentit sola en l’aventura de ser una dona de negocis i vols fer contactes de qualitat per tal de treure el màxim rendiment a la teva empresa.

Emprenedona, et donem la benvinguda a la comunitat! Pots trobar més informació a la nostra pàgina web emprenedona.com o a l’Instagram @emprenedona.

emprenedona, empresa, projecte, ripollès,
Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>