Emprenedona obre inscripcions el setembre

Sembla mentida que ja hagin passat sis mesos des del llançament oficial d’Emprenedona! Per si no saps què és, et direm que és la primera comunitat de dones emprenedores i empresàries de la comarca del Ripollès i més enllà. Emprenedona va néixer amb l’objectiu de crear xarxa professional entre dones per tal de donar-nos un cop de mà en aquesta tasca —de vegades una mica solitària— d’emprendre.

El febrer d’aquest mateix any vam donar a conèixer el projecte obrint un termini de subscripcions d’un mes. D’aquesta manera volíem aconseguir que les emprenedones es coneguessin entre elles i creessin vincles, tant professionals com personals. I hem de dir que estem molt contentes perquè ho hem aconseguit! Tant és així, i a causa de l’increment de sol·licituds d’informació per a formar part de la comunitat anunciem que… esteu preparades? El setembre tornem a obrir període de subscripcions!

Durant unes setmanes del setembre podràs fer la teva subscripció. Aquesta tindrà una durada de sis mesos, de manera que al febrer del 2022 s’obrirà el nou cicle anual Emprenedona tal com ja estava previst. Així que si en un primer moment vas dubtar, ara tens una oportunitat extraordinària per a entrar a la comunitat de dones emprenedores i empresàries de la comarca.

Lara Andrés i Laura Prat, fundadores d’Emprenedona.

Una altra novetat interessant! A mitjan setembre tindrà lloc el primer sopar obert d’Emprenedona. Aquest sopar obert està pensat per a fer xarxa amb dones que ja formin part del projecte i dones que, encara que no en formin part, tinguin ganes de veure quin és l’ambient i els beneficis de ser una emprenedona més. Per a saber més sobre tot plegat hauràs d’estar ben atenta a les nostres xarxes i sol·licitar la teva plaça al sopar.

Formar part d’Emprenedona també significa formar-se i valorar la professionalitat de totes i cadascuna de les companyes. Cada mes organitzem una càpsula de formació en què una emprenedona de la comunitat ens dona informació útil i senzilla de posar en pràctica. La majoria de formacions són en línia i es pengen a la nostra plataforma, així sempre són accessibles per a les dones que formen part de la comunitat Emprenedona.

Si vols saber més coses, demana’ns-les directament i segueix-nos a les xarxes i a la web.

Així que si ets dona i ets emprenedora, anima’t i forma part de la comunitat Emprenedona!

 

emprenedona,
Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>