Morera Agrocomerç

agrocomerç, arbres, fruites, llavors, pinso, verdures,

Morera Agrocomerç

A Morera Agrocomerç apostem pels productes de proximitat. Són més naturals i saborosos i alhora contribuïm al foment de l’economia local i en la reducció de la petjada ecològica.

Els orígens de Grup Morera se situen a Olot, quan l’any 1955 el sr. Domènec Morera obre una botiga destinada a la venda de productes del camp. Amb els anys, es desenvolupa un comerç a l’engròs que, amb el nom de MORERA AGROCOMERÇ, distribueix llavors, pinsos, adobs  i fitosanitaris. Fins avui l’empresa ha inaugurat fins a dotze punts de venda especialitzats en productes de la terra i per a la terra, distribuïts per les comarques de Girona i Barcelona.

Amb el propòsit de diversificar, l’any 2003 es crea una empresa dedicada a la jardineria esportiva. ROYALVERD s’ha especialitzat en el sector del futbol i avui lidera el mercat en la construcció i manteniment de camps de gespa.

Les darreres inversions del grup s’han centrades en el sector turístic. Amb el nom de CM Restaurants i Allotjaments, l’empresa explota actualment dos restaurants, un hotel 4* i 16 apartaments, tots situats a la comarca de la Garrotxa.

Hi trobaràs…

  • Jardineria: flors i fruiters, terres i adobs, eines i complents.
  • Horticultura: planter, llavors i fitosanitaris.
  • Alimentació
  • Món animal

Carrer de Concepció Ducloux, 3
Ripoll

 

972 714 086
@correu
Instagram
facebok