Well-Come

anglès, escolar, idiomes, reforç,

Acadèmia d’idiomes Well-Come

Qui soc?

Em dic Cristina Aroca, tinc 31 anys i vaig néixer a Vic. Soc llicenciada en Traducció i Interpretació, enamorada de les llengües i del seu ensenyament. M’encanta viatjar i conèixer diferents cultures. Parlo català, castellà, anglès, francès i tinc coneixements d’italià i portuguès. Vaig viure un any sencer a Cardiff i vaig gaudir de diferents estades lingüístiques al Regne Unit que em van permetre de poder continuar aprenent i perfeccionant la llengua anglesa.

Després d’estar molt de temps fent feina com a professora en altres centres i exercint com a cap d’estudis d’anglès a vàries estades de ‘L’estiu és teu’ que organitza Xanascat, vaig decidir d’emprendre una nova aventura i començar un nou projecte: Well-come. El 31 de maig de 2013 naixia Well-come, Acadèmia d’Idiomes.


Què oferim?

Oferim cursos d’anglès, alemany, francès i rus. Fem classes dinàmiques, creatives i rigoroses en contingut. Presencials i en línia, a nivell individual o en grup: tu tries! Per a nens, joves i adults de tots els nivells. Som un centre preparador d’exàmens oficials de Cambridge.


Altres serveis

  • Nanny service, immersió lingüística total.
  • Well-Bussiness, servei personalitzat dirigit a empreses.
  • Estades a l’estranger per a joves i adults.
  • Servei de traducció i interpretació.
  • Servei d’anglès extraescolar a les escoles.

On el puc trobar?

Plaça Josep Terradelles, 1
Ripoll

 

@correu
972 115 249
web