Què ens diuen els astres?

Caterina Bela Katino

Vident, astròloga i futuròloga

Predicció del 1r al 31 de març de 2021
Àries

Missatges positius per als nascuts sota aquest signe: cap.

Taure

Sospesa si ara és moment per a obrir un negoci, sobretot si és d’hostaleria. Faràs una inversió que t’hipotecarà de per vida i la possibilitat de recuperar-la serà la mateixa que la de sobreviure negat en una mar de salfumant.

Bessons

La posició de Saturn i Urà al cel del capvespre avisen de tempestes inesperades en forma de neu. Empassa-t’ho tot i no en deixis vessar ni una gota, que després s’asseca i acaba semblant velcro.

Cranc

Poques diferències entre febrer i març. Si ja venies d’un mes de merda, agafa’t fort que ve baixada.

Lleó

El teu futur laboral és una mica com el vaccí: esperes i esperes i quan te n’adones tots et passen al davant.

Verge

És hora de replantejar-te certs conceptes i de valorar actituds que per a qualsevol persona serien reprovables menys per a tu: estic parlant, per exemple, de les visites freqüents a aquell familiar que et cau tan malament sense màscara i al qual parles a dos dits del nas.

Balança

Fa un any del confinament i tot segueix igual, estimat lector. Tu el primer. Potser és hora de sospesar què has de fer per a sortir d’aquest fangar abans no obrin les discoteques i tornis a ser el bala perduda d’abans.

Escorpí

Ben aviat arribarà la primavera, i les flors que esclataran en la teva vida no seran simples margarides sinó aquells artefactes esllanguits, esgrogueïts i ronyosos dignes de qualsevol nínxol de segona divisió.

Sagitari

Tema econòmic, anar fent. Tema amor, cosí germà. Tema salut, com l’auge de l’extrema dreta: vas fent veure que no passa res fins que s’escampa pertot.

Capricorn

Si ja de jove vas fer Pasqua abans de Rams, ara pots seguir amb la disbauxa carnavalesca i fer que la quaresma sigui una mena d’adolescència desenfrenada abans d’arribar a l’etapa adulta.

Aquari

A la fi bones notícies per als aquari: el teu signe és el més afortunat entre tots els candidats. Una fortuna immensa, talment com la Marta Pascal a les darreres eleccions.

Peixos

Tant de temps tancat a casa que el primer glop de cervesa serà com l’endemà del vaccí d’AstraZeneca: no sabràs si vas pitof o si és que ja t’han activat el xip.

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>