Què ens diuen els astres?

Caterina Bela Katino

Vident, astròloga i futuròloga

Predicció del 22 de juliol al 31 d’agost de 2021
Àries

Ara que ja estat vaccinat pots començar a dir a tothom que ets el nou Uri Geller i que se t’enganxen les culleres. Així canvies el teu repertori de bromes suades per bromes negacionistes i acabaràs de fer el ridícul del tot.

Taure

Es presenta un estiu formidable per als nascuts sota aquest signe. Faràs noves amistats que et duran per molt bons camins. Procura que tinguin la teva edat, perquè de pervertits el món n’és ple.

Bessons

L’amor d’estiu que tan esperaves arribarà ben aviat. Segueix els senyals que trobaràs i et duran a bon port. També els de l’Argimon.

Cranc

A la fi es complirà aquell desig que tenies i que et portava de corcoll. A vegades, desitjar les coses amb moltes ganes fa que tot es propiciï cap a tu. Suposo que t’adones que parlo d’aquells mals pensaments, oi?

Lleó

L’estiu per als Lleó es presenta una mica tèrbol. Els astres no em deixen veure exactament què passa, és com si en un got d’aigua de cop i volta hi fas diarrea.

Verge

Sé que duus tot l’any preocupat per si aquell banyador que et vas comprar abans de la pandèmia no t’entra, però tranquil: pateix quan no puguis entrar a la piscina.

Balança

Les llunes plenes d’estiu et faran anar més calent que una mala cosa. També et passarà amb la lluna nova. I amb quart creixent. I decreixents. I si fa sol o fa núvol, també.

Escorpí

Els problemes familiars s’accentuaran sobretot a causa d’aquell comentari tan desafortunat del darrer dinar. Els astres em recomanen que no hi vagis però jo sí, perquè em fascina veure patir la gent.

Sagitari

Has d’animar-te i aprendre a estimar-te una mica més. No pots anar pel carrer d’aquesta manera com si fossis la por de Ribes.

Capricorn

Veig uns nervis i una irritabilitat en el teu interior que et poden jugar una mala passada. Pensa que aquest cor de pardal atropellat que tens pot esclatar en qualsevol moment.

Aquari

Les vibracions dels Aquari seran altes aquest estiu. La posició del sol a migdia t’omplirà d’energia i irradiaràs alegria i felicitat. Sobretot alerta de no agafar una insolació de ca l’ample.

Peixos

Si veus Mercuri alineat amb Venus i Júpiter al cel de l’albada pensa que potser no són senyals divins sinó que ahir et van ficar alguna substància il·legal dins del cubata.