Què ens diuen els astres?

Caterina Bela Katino

Vident, astròloga i futuròloga

Predicció del 6 de maig al 13 de juny de 2021
Àries

La posició de Venus en el cinturó de Ganimedes t’ajudarà amb la recerca de feina. Si ja en tenies, et donarà un cop de mà a pujar de càrrec. Només has d’esperar que Venus i Ganimedes estiguin ben posicionats.

Taure

Rebràs ben aviat dues notícies, i com sempre, n’hi haurà una de bona i una de dolenta. La bona és que ja saps que n’hi haurà una de dolenta, així que només hauràs d’esperar la segona.

Bessons

No facis cap pas en fals i assegura’t la jugada. Deixa els Espinoses de banda i si et diuen vine no ho deixis tot encara que et diguin vine.

Cranc

El meu pronòstic —bé, el dels astes— per a la festa major d’enguany tindrà certs paral·lelismes amb el calvari de Jesús. La diferència serà que a tu et deixaran el darrer dia allà penjat com un bacallà, cobert de suor, sang i poca glòria.

Lleó

De no haver estat per la pandèmia enguany era el teu any per a tornar a veure grups que estaven a la darreria, com Virus o el grup dels teus amics, que compta les baixes com qui toca campanes.

Verge

T’encomanes a qualsevol sant i això fa enfurismar Sant Eudald. Deixa’t estar de Judes Tadeu i sants d’estar per casa i demana un cop de mà al teu sant preferit. Els miracles val més que els faci qui et coneix.

Balança

Darrerament ets molt gelós i la gelosia ja saps que no és bona. Deixa de sospitar d’aquesta manera. Si la teva parella se salta el toc de queda, no et posis gelós: segur que ho fa per una bona causa. Si es vol casar amb un altre, també, no pateixis.

Escorpí

Comença la festa major i hauràs de lluir aquest cos que has treballat després d’aquesta pandèmia. Quan s’acabi la festa, aquest vestidet sexi haurà de ser un sudari.

Sagitari

Com a vident, astròloga i futuròloga no veig un maig gaire profitós per a un Sagitari com tu. Tampoc no acabo de veure el juny gaire fi. Ni el juliol. Ni el que resta d’any.

Capricorn

Bones vibracions aquest mes de maig. Coincidiràs amb algú que feia anys que no veies i tornareu a fer-vos amics. El meu consell és que no li tornis a prestar calés.

Aquari

Et faran una bona proposta laboral i no podràs dir que no. Que funcioni o no ja és una altra cosa; en tot cas, tu no la declinis.

Peixos

Aquesta festa major serà més o menys com tu: previsible, rutinària i alcohòlica. Tot a punt per a la traca d’inici?