Què ens diuen els astres?

Caterina Bela Katino

Vident, astròloga i futuròloga

Predicció del 5 de maig al 12 de juny de 2022
Àries

Estàs preocupat perquè t’has perdut la Feria de Abril? No pateixis, aquesta Festa Major la tornen a fer a Ripoll en un format més petit. Ho veus? Si és que al Bressol de Catalunya hi ha de tot.

Taure

A finals de maig rebràs una visita inesperada que canviarà la teva manera de veure i entendre el món. Alerta que no siguin els d’Hisenda.

Bessons

Els nascuts sota aquest signe rebran bones vibracions si em fan un Bizum al meu telèfon. Podeu pagar també en Bitcoin, però per menys de 30 no m’hi poso.

Cranc

El baby boom ha començat: totes les teves amigues o filles d’amigues començaran a botir-se després de Festa Major. Després, a mitjan febrer amb aquell fred que pela i a empènyer mocosos. Quin quefer!

Lleó

Ara que t’han llevat la màscara a la majoria de llocs pots lluir la dentadura que, si no poses una mica de seny, t’esguerraran aquesta Festa Major. Ves alerta.

Verge

La influència de Saturn al cel del capvespre et donarà sort i esperança en la teva recerca de la mitja taronja. Si no te la vols jugar, ves a Can Capdevila i empatxa’t de suc cada matí.

Balança

Bones oportunitats de futur aquest mes de maig: en l’àmbit laboral rebràs un bon incentiu econòmic que val més que guardis per a la declaració de la renda.

Escorpí

L’amor i l’eufòria aniran de la mà aquesta Festa Major. Miris on miris veuràs parelletes d’adolescents besant-se i escalfant-se com el motor d’un 600 en ple estiu. Però quan miris cap endins veuràs que allò és fred com el gel.

Sagitari

D’aquí un mes i poc s’haurà acabat el curs i aquelles criatures infectes que aguantaves les hores de dinar viuran a casa teva com dropos fins que s’acabi el bon temps. Aprofita ara que estaràs sol a casa abans no arribi la desgràcia.

Capricorn

El teu propòsit de deixar de beure d’aquesta manera s’ha de començar a materialitzar. I aquesta Festa Major en pot ser el moment. Demostra al món que pots viure sobri i sense tenir el fetge com una oca.

Aquari

La meva vidència em diu que aquesta Festa Major les atraccions de la devesa seran una mica com ets tu: puja, baixa, gasta, paga, vomita.

Peixos

Darrerament vas una mica desbocat i cal que posis seny immediatament. Sant Eudald no està d’hòsties, així que comporta’t. L’única cosa bona és que no et podrà estirar les orelles.