Viu l’aventura d’emprendre amb Emprenedona

Fa uns mesos t’explicàvem en aquesta mateixa revista que la comunitat Emprenedona ja era una realitat. Durant el mes de març, i coincidint amb el mes de la dona, vam obrir les inscripcions a totes les dones emprenedores i amb projectes empresarials consolidats de la comarca i voltants.
Com? Que has fet tard? Bones notícies per a tu! Pots participar a les activitats obertes de la comunitat, els emprenemeets.

Si no has estat a temps d’unir-te a nosaltres, calma! Durant tot l’any farem diferents trobades, emprenemeets oberts a totes aquelles dones amb projectes i ganes de conèixer altres dones empresàries per a ampliar la xarxa de contactes i compartir inquietuds.
La Festa de Primavera és el primer emprenemeet obert de la temporada Emprenedona 2021. Tal com diu el seu nom inaugurem la primavera, totes tenim moltes ganes de deixar la jaqueta a l’armari. Organitzem aquest esdeveniment de dones empoderades amb una jornada de formació, un taller molt especial que ja us revelarem i espai per fer feina en xarxa i estrènyer llaços entre la comunitat.

Estàs interessada en participar a la Festa de Primavera? Doncs apunta’t aquesta data: 29 d’abril. Donarem tota la informació quan obrim les places per a assistir a la trobada mitjançant la pàgina web emprenedona.com i l’Instagram @emprenedona.

Però no et pensis que això queda aquí. Ara per ara ja estan en marxa el Sopar d’Estiu i el mític Sopar de Nadal. Sí, sabem que si ets autònoma i no tens equip de treball és molt possible que acabis fent un menú de migdia tota sola un dia qualsevol entre trucades i correus electrònics. Per això ens sembla tant interessant que ens trobem, que ens formem, que compartim experiències, que consolidem nexes d’unió i que ens ho passem bé en comunitat.

Totes i cada una de les trobades presencials, ja siguin en obert o privat de la comunitat Emprenedona, seguiran estrictament les mesures i normatives de prevenció de la Covid-19.

 

Què és Emprenedona?

Emprenedona és la primera comunitat de dones emprenedores i empresàries del Ripollès, la Cerdanya, Osona i la Garrotxa. Les inscripcions s’obren un cop l’any, al mes de març, per tal de crear nexes d’unió i confiança i poder crear convenis col·laboratius reals amb avantatges.

Emprenedona creu en la formació i en l’experiència. Cada mes es planteja una càpsula formativa impartida per una dona de la comunitat. Per altra banda Emprenedona impulsa les trobades entre les dones de la comunitat per a crear confiança i xarxa de treball, aquestes trobades són els emprenemeets.

Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>