Rederi, trenta-sis anys de dedicació

Avui volem compartir amb vosaltres l’experiència i la trajectòria del Rederi i al mateix temps volem donar-los l’enhorabona per haver mantingut viu Ripoll durant tots aquests anys.

Rederi va començar com a empresa el febrer de 1985, aviat farà 37 anys. A Espanya hi havia una crisi com moltes altres, i tot cercant una manera de guanyar-se la vida, la Carmen i l’Ángel van arribar a Ripoll i van voler-se fer un lloc en el comerç de la vila.

Van començar en un local petit davant de l’institut Abat Oliba, dedicant-se bàsicament a la venda de pintura, moqueta, sintasol i materials per a la decoració.

Durant els anys noranta, el Rederi es trobava just al principi del passeig Ragull.

Dos anys més tard, el local se’ls va quedar petit i es van traslladar al passeig Ragull, entre la benzineria i el pas a nivell. En aquest comerç van començar a tenir cortines, catifes, edredons, eines de bricolatge, tendals, parquets i altres articles. Finalment, després de gairebé deu anys en aquest local, es van traslladar a la posició actual, a la carretera de Barcelona 22.

L’Ángel i la Carmen, a la porta del seu negoci.

Després de tres dècades i mitja anys treballant s’han especialitzat en el servei al client i en les instal·lacions dels seus productes. En la situació actual, i atesa la gran quantitat d’articles i llurs variants, és molt important el servei i l’assessorament personal al client, per la qual cosa han anat adaptant el comerç a les noves tendències laborals per així aconseguir la venda del producte adequat.

La Carmen ho té clar: «estem molt contents amb els nostres clients i amics i esperem comptar amb tots vosaltres fins que ens jubilem… cosa que no sabem quan passarà perquè la cosa va per llarg!».

empresa, rederi, ripoll,
Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>