Respira de compres al Ripollès, la nova plataforma de venda en línia

La UIER (Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès), amb el suport de tots els ajuntaments de la comarca, especialment els de Ribes de Freser, Campdevànol, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Camprodon i les seves associacions de comerç, el Consell Comarcal i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, l’any 2019 va impulsar el projecte Respira de compres al Ripollès, que consisteix en una plataforma de venda en línia comarcal.
És un projecte que neix amb la intenció de digitalitzar el comerç, la restauració i la hostaleria de la comarca i poder-la posar a l’abast de tothom.
Després de detectar les diferents problemàtiques que pateix el Ripollès, entre elles l’envelliment —que suposa una altra manera de consumir—, el despoblament —que fa que cada dia hi hagi menys compradors i això repercuteixi en menys assortiment en el comerç— i l’afectació del comerç en línia d’altres plataformes de fora de la comarca —que fan que el públic més jove compri més des de casa— fa que tot plegat eviti la compra al comerç local.
Amb aquesta iniciativa, que cada vegada té més negocis adherits, es vol donar una oportunitat als negocis i serveis de restauració i hostaleria per a vendre tant a dins com a fora de la comarca a través de la venda digital. La nova plataforma funciona com un petit Amazon on s’hi pot trobar des dels productes de les botigues de sempre fins a restaurants, allotjaments o una nova categoria de productes de quilòmetre zero en el qual cada establiment té el seu propi negoci.
Els comerços i establiments adherits, que de moment són una cinquantena que ofereixen més de 1500 productes, poden vendre i promocionar-se arreu d’una forma senzilla, econòmica i ràpida. Gràcies a aquest servei els usuaris poden comprar des del seu domicili i reben el producte a casa seva, sigui quina sigui la seva localitat.
La manera de potenciar aquesta plataforma és oferint un ampli ventall de productes i serveis. A nivell comarcal, la intenció és la d’unificar l’oferta del Ripollès en una sola plataforma digital i d’aquesta manera poder acostar els productes i serveis gastronòmics i turístics de la comarca. Ajudem-nos! Comprem al Ripollès!
comerç, ripollès,
Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>