Suggeriments, trucs i sorpreses (237)

Cuina

Tallar formatge. Si a vosaltres us agrada el formatge ben curat com a mi, segurament també teniu problemes a l’hora de tallar-lo. El mateix passa amb el formatge tendre i tou: gairebé sempre es desfà o es trenca, sobretot quan volem quedar bé. A continuació us ensenyo com tallar el formatge perfectament. Us meravellareu de com n’és, de fàcil. Unteu el ganivet (ben esmolat) amb una mica d’oli per ambdós costats, això farà que el ganivet es rellisqui en el moment de tallar i el formatge no es trenqui. 

Carn tendra. Ara que estem a la porta de les festes nadalenques, una de les preocupacions és el menjar que posarem a taula, sobretot perquè la carn sigui tendra. Hi ha un truc ben senzill: fregueu la carn amb mitja llimona abans de coure-la. Si es tracta de fer-la bullida, poseu una patata sense pelar a l’olla. Veureu que bé que funciona.

 

Neteja

Netejar la màquina de rentar. Els detergents que utilitzem a la rentadora per a rentar la roba la poden perjudicar. Per aquesta raó és millor fer servir remeis naturals que químics. Pots utilitzar vinagre i un drap per netejar la part interior de la porta, la goma i el filtre. Pel interior només necessites programar un cicle sencer amb una mica de vinagre, bicarbonat i unes gotes d’oli essencial al teu gust (és perquè la vostra maquina faci més bona olor). Heu vist que fàcil?

Netejar els raspalls de dents. Desgraciadament la majoria de les persones pensen que posar el raspall de dents sota l’aigua és suficient per netejar-les, però no és així. S’haurien de posar dues culleretes de bicarbonat en un got amb aigua calenta. Poseu-hi els raspalls i deixeu-los-hi tota la nit. El matí següent esbandiu-los bé amb aigua. D’aquesta manera tindreu assegurada una bona neteja. 

Plantes

Regar les plantes. Cada vegada que us poseu a bullir verdures, no llenceu l’aigua. Està ple de nutrients que aniran molt bé a les vostres plantes. Deixeu que l’aigua es refredi i utilitzeu-la per a regar. Suposo que no cal dir-vos que no hi poseu sal…

 

Salut

Ansietat. El gessamí pot ser un gran aliat per tal de combatre l’ansietat. Tots sabem que l’angoixa és molt dolenta. Aquí teniu un remei casolà ben senzill i eficaç: el gessamí és la planta perfecta contra l’estrès i l’ansietat. Heu de beure entre una i dues tasses de te de gessamí al dia i notareu els seus efectes calmants i relaxants. Us proporcionarà un moment de relaxació per al cos i la ment.

 

Estalvis

Planxa. Voldria compartir un truc ben senzill per tal d’estalviar llum. Si sous dels que encara planxen moltes coses, aquí va una idea per fer via amb la planxa: poseu un tros de paper d’alumini a sota de la peça de roba que esteu planxant. El reflex farà com si estiguéssiu planxant els dos costats a la vegada. Veureu quina rapidesa!

Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>