Suggeriments, trucs i sorpreses (252)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cuina

Per tal d’evitar carn resseca a la barbacoa, estrenyeu-la amb el dit i poseu-hi un glaçó a sobre. Parlant de barbacoes, una manera fàcil d’encendre-les és amb una ouera de cartó. Si voleu carn fumada, poseu petits pals en una llauna, enceneu-la, punxeu el paper d’alumini que el tapa i poseu-ho tot plegat a sota de la graella. Si voleu fer blat de moro fresc, poseu-lo al microones uns minuts. Després feu servir una forquilla per a llevar-ne els grans.

 

Neteja

Moltes vegades us he parlat de l’ús de l’aigua oxigenada. M’agradaria fer-vos memòria d’algunes coses per a les que és útil. Posant una tassa dins de l’aigua per a fregar el terra ajuda a netejar-lo i desinfectar-lo. En el cas d’àcars, es poden eliminar barrejant el 75% d’aigua i el 25% d’aigua oxigenada i posant-ho tot en una ampolla d’esprai. Quan hi ha floridura a les rajoles del bany, es pot fer servir l’aigua oxigenada directament sobre la part afectada. I la nevera deixa de fer mala olor si es fa servir mitja part d’aigua mineral per mitja d’oxigenada.

 

Consells pràctics

Si voleu evitar que els alls s’enganxin al ratllador, poseu-hi una bossa de plàstic per sobre i després ratlleu-los.

 

Ordre

No deixeu que les coses s’acumulin. És fàcil situar paneres petites o capses decoratives a l’entrada per a dipositar coses com claus, telèfon, etc. Això mantindrà l’ordre. Recordeu que, com més desordre es vegi, més atabalats estareu. Si heu d’ordenar papers, guardar roba o cosir alguna cosa, val més que no ho feu tot de cop. Poc a poc i bona lletra. També és important desfer-vos de tots els trastos superflus: això ajudarà a facilitar l’ordre i no haver de lluitar amb una casa massa plena.

 

Plantes

Recordeu que és pitjor donar massa aigua a les plantes que no pas massa poca. També és important no moure-les sovint, creixen millor si es deixen en un mateix lloc. Per a fer un fertilitzant casolà, poseu closques d’ou en un recipient amb aigua i després d’una setmana, regueu les plantes amb aquesta aigua de tant en tant.

 

Salut

Recordeu els següents consells per a una vida sana: mengeu aliments variats. Baseu la vostra dieta en aliments rics en carbohidrats. Substituïu grassos saturats per grassos no saturats. Gaudiu de molta fruita i verdura. Reduïu la ingesta de sal i de sucre. Mengeu amb regularitat i controleu el volum de la porció. Beveu molts  líquids. Manteniu un bon pes corporal. Moveu-vos i convertiu això en costum. Comenceu ja i canvieu poc a poc. Sort!

 

Estalvis

Quan estigueu a punt de comprar un objecte nou, reflexioneu un parell de dies a veure si realment us fa falta. Per a contrarestar totes les despeses que teniu, feu una llista detallada amb totes les despeses i intenteu veure on gasteu massa. Feu que el fet d’estalviar sigui part de la rutina normal quotidiana vostra. Recordeu que és important apagar els aparells de casa: el televisor, l’ordinador, els llums o la ràdio s’haurien de desendollar per a estalviar electricitat.

 

Bellesa

Una regla d’or del maquillatge és no anar mai al llit sense llevar-vos-el. Si no teniu res per a fer-ho, simplement poseu una mica d’oli d’oliva en un cotó fluix. És una manera excel·lent de procedir. No prengueu mai el sol sense aplicar-vos la protecció adequada. Per a fomentar la natural bellesa del cos, feu exercici regularment: ja veureu com fins i tot la cara llueix salut. És important dormir un mínim de vuit hores per a descansar correctament. També recordeu d’aplicar mel a la cara, deixar-la uns minuts i després esbandir-vos-la amb aigua tèbia. I finalment no us oblideu d’hidratar-vos: per a la pell és d’extrema importància.

 

Animals de companyia

Recordeu que és molt dolent que un gos mengi xocolata. Recordeu no donar-li’n mai. En el cas de voler treure pèl de gos o gat dels mobles, és fàcil si feu servir guants de goma. El pèl s’hi adhereix amb tota facilitat. Si el vostre animal té un petit accent a sobre de la catifa, poseu-hi bicarbonat i deixeu que actuï una mitja hora. Seguidament passeu-hi l’aspiradora. També haurà marxat la mala olor. Per a fer un desodorant casolà per a la catifa, simplement poseu vinagre blanc dins d’una ampolla polvoritzadora i obriu les finestres quan ho feu servir. En pocs minuts gaudireu d’un ambient fresc.

 

Taques

Recordeu que l’aigua oxigenada treu taques de vi, però només en roba blanca.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

sorpreses, trucs,
Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>