Suggeriments, trucs i sorpreses (248)

Cuina

Si us agrada l’alvocat però teniu problemes a l’hora de guardar una part que no us heu menjat perquè s’oxida, emboliqueu la part de fora amb fulles d’enciam i veureu com s’acaba el problema. Les fulles de fora de l’enciam també serveixen per a embolicar altres fruites i verdures sense fer servir plàstic.

Mascotes

Si teniu gats i voleu fer-los una casa ben casolana, agafeu una capsa de cartó (de la mida que hi càpiga una dotzena d’ampolles de vi). Agafeu una samarreta i poseu-hi la capsa a dins. El coll ha d’anar al mig de la part oberta de la capsa. Aleshores, lligueu la samarreta a fora del fons de la capsa i poseu les mànigues cap endins de la roba. Ja veureu com els gats s’hi posen dins i la fan casa seva.

Estalvis

Si teniu una nevera vella però en té gomes velles que ja no tenen recanvis, proveu de netejar-les amb oli. Després, com que les gomes ja no estan senceres, poseu unes tires llargues d’imant a la part de dalt (hi ha uns imants que semblen una cartolina) i veureu com la nevera tornarà a tancar com el primer dia. Aquest consell me l’ha donat en Toni de Ripoll.

Si alguna vegada heu acudit a un professional d’esmolar ganivets o tisores, segur que us recordeu del preu. Jo us diré una manera molt fàcil per a fer-ho vosaltres mateixos. En el cas d’un ganivet, agafeu una tassa de ceràmica i doneu-li la volta. Passeu el ganivet per la base amb uns moviments verticals i veureu com se soluciona el problema. En quant a les tisores, agafeu-les i talleu unes quantes tires de paper d’alumini. Aquesta acció les posarà a to.

Neteja

Per a estalviar i fer un bé al medi ambient, apunteu-vos la recepta del netejador universal. Barregeu dues tasses de vinagre blanc, una tassa d’aigua i 20 gotes d’oli essencial (eucaliptus, llimona, espígol, etc.). Després, poseu-ho tot dins d’una ampolla polvoritzadora, com les del líquid per a netejar vidres, i empreu-ho per a netejar-ho tot.

Salut

Sé que hem abordat el problema de refredats varies vegades, però vull compartir amb vosaltres la solució  estàndard contra els refredats, tos o grip que hem gastat a casa tota la vida. En un pot de vidre gran s’hi posen un parell de cebes vermelles tallades molt finament, tot seguit unes quantes cullerades de mel bona i es deixa tota la nit per tal que es faci suc. Preneu-vos-el vàries vegades durant el dia, veureu que us alleujarà molt.

llar, suggeriments, trucs,
Publicat el

Comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>